Νερό.
Διασφαλίζουμε
την επάρκεια του.
Νερό.
Εξυπηρετούμε
τον δημότη.
Νερό.
Ελέγχουμε
την ποιότητα.

Ανταποδοτική λειτουργία, αποτελεσματικότητα,
σύγχρονη αντίληψη.

Αρμοδιότητα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Πυλαίας- Χορτιάτη είναι η διασφάλιση της επάρκειας αλλά και της ποιότητας του νερού στις Δημοτικές Κοινότητες Ασβεστοχωρίου, Φιλύρου, Χορτιάτη και Εξοχής του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη. 

Με συνέπεια, διαφάνεια και αποτελεσματικό προγραμματισμό η ΔΕΥΑ Πυλαίας- Χορτιάτη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ορθολογική διαχείριση του νερού, την εξυπηρέτηση του πολίτη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του, αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.

Βλάβες

Δηλώστε
την βλάβη.

Διακοπές
νερού

Ενημερωθείτε για τις διακοπές υδροδότησης στην περιοχή σας

Οικονομία
στο νερό

Μην αμελείτε να επισκευάζετε τις διαρροές στα υδραυλικά σας

Πληρώστε το λογαριασμό σας

Πληρώστε το λογαριασμό σας ή κάνετε εγγραφή για να τον λαμβάνετε στο e-mail σας

ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΚΑΪΤΕΖΙΔΗΣ: “Η ταλαιπωρία είναι προσωρινή, τα έργα όμως σημαντικά και παντοτινά”

Την κατανόηση και υπομονή κατοίκων και οδηγών που μετακινούνται από και προς το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Γ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και τις περιοχές ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ, ΕΞΟΧΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΤΙΑΤΗ, ζητά ο δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη με αφορμή τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα προκύψουν λόγω της συνέχισης της κατασκευής του στρατηγικού έργου σύνδεσης της “αποχέτευσης των οικισμών ΧΟΡΤΙΑΤΗ και ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ”, με την ΕΥΑΘ.

Διαγωνισμός Innowise Scale: Υποδομές Ύδρευσης

Στο πλαίσιο του προγράμματος Innowise Scale στις 27 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιείται διαγωνισμός, για την προώθηση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας σε υποδομές ύδρευσης. Ανακαλύψτε τις εταιρείες που συμμετέχουν και τις προτεινόμενες λύσεις και εγγραφείτε δωρεάν στο  διαγωνισμό: https://lnkd.in/duHtvtB4 Οι νικητές θα λάβουν 12.000 ευρώ (1ο βραβείο), 10.000 ευρώ (2ο βραβείο), τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για

Ενημέρωση

Εγγραφείτε στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Δήλωση Βλάβης