Ημερίδα για την τιμολόγηση και κοστολόγηση των υπηρεσιών ύδατος

ημερισα site

Η ΔΕΥΑ Πυλαίας-Χορτιάτη συμμετείχε την Τρίτη 15/12 στην ψηφιακή ημερίδα, με θέμα την τιμολόγηση και κοστολόγηση των υπηρεσιών ύδατος.

Στην ημερίδα έγινε αναφορά στο Πληροφοριακό Σύστημα της Γενικής Γραμματείας Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και την υποχρέωση των παρόχων νερού να το ενημερώνουν με ακριβή και αξιόπιστα στοιχεία σύμφωνα με την ισχύουσα ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία, για την τιμολόγηση και κοστολόγηση των υπηρεσιών ύδατος.


Την ημερίδα διοργάνωσε η Γενική Γραμματεία Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και η Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης (Ε.Δ.Ε.Υ.Α.). Την ημερίδα χαιρέτισαν και παρακολούθησαν ο κ. Κ. Αραβώσης Γενικός Γραμματέας Φυσικού Περιβάλλοντος & Υδάτων, ΥΠΕΝ και ο πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ κ. Γ. Μαρινάκης. Επίσης συμμετείχαν Δήμαρχοι, Πρόεδροι, μέλη Δ.Σ και στελέχη από 123 ΔΕΥΑ της χώρας. Η ΔΕΥΑ Πυλαίας-Χορτιάτη είναι από τις πρώτες ΔΕΥΑ που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου από την έναρξή του, το 2017.

Κοινοποιήστε αυτή την είδηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin