ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑ Πυλαίας-Χορτιάτη

unnamed

Με τον κορωνοϊό, COVID-19 να έχει κηρυχθεί επισήμως πανδημία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, οι ειδικοί συνιστούν στους πολίτες να μείνουν τουλάχιστον δύο εβδομάδες σε καραντίνα. Οι αρμόδιες αρχές υγείας στη χώρα μας τονίζουν τη σημασία της προσωπικής ευθύνης.

Στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας και κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού η λειτουργία της υπηρεσίας μας διαμορφώνεται ως ακολούθως. Σκοπός μας να προστατεύσουμε την υγεία των συμπολιτών μας αλλά και των εργαζομένων μας αποφεύγοντας την ταυτόχρονη φυσική παρουσία των πολιτών στην υπηρεσία μας. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε:

#ΜΕΝΟΥΜΕΣΠΙΤΙ #εξυπηρετούμαστεΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ !

ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ οι λειτουργίες της υπηρεσίας μας με φυσική παρουσία κοινού από 16 Μαρτίου 2020 και μέχρις ανακλήσεως της παρούσης ανάλογα με τις συνθήκες υγείας στη χώρα.
Η λειτουργία της των υπηρεσιών της ΔΕΥΑ θα γίνεται χωρίς τη φυσική παρουσία των καταναλωτών. Η εξυπηρέτηση για εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις θα γίνεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και προγραμματισμένων ραντεβού στα τηλέφωνα 2310 359776, 2310 358892

Επιπλέον για οποιοδήποτε ερώτημά σας μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:

Για την Οικονομική υπηρεσία: financial@deyaph.gr

Για την Τεχνική Υπηρεσία : technical@deyaph.gr

Για το Τμήμα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών : consumers@deyaph.gr

Για το Τμήμα Ποιότητας Νερού: chemical@deyaph.gr

Για οτιδήποτε άλλο : info@deyaph.gr

Υπενθυμίζουμε ότι μέσα από την ιστοσελίδα της ΔΕΥΑ (www.deyaph.gr) μπορείτε να πληρώσετε το λογαριασμό σας αλλά και να πραγματοποιήσετε τις περισσότερες συναλλαγές σας (αιτήσεις διακανονισμών οφειλών, νέων συνδέσεων, αλλαγή καταναλωτών κ.α.) Επίσης μπορείτε να εξοφλήσετε το λογαριασμό τους και μέσω internet banking οποιασδήποτε τράπεζας.

Για οποιαδήποτε τροποποίηση του παρόντος θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Κοινοποιήστε αυτή την είδηση

Share on facebook
Share on twitter
Share on google
Share on linkedin