• Επίσκεψη του Δημοτικού Σχολείου Ασβεστοχωρίου

  Την Τετάρτη 17/12/2014 το η τρίτη τάξη του 1ου  Δημοτικό Σχολείο Ασβεστοχωρίου επισκέφθηκε τα γραφεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης. Οι 25 μαθητές, μαζί με τις δύο δασκάλες τους επισκέφτηκαν τα γραφεία της Επιχείρησης στο πλαίσιο σχολικού προγράμματος.

  Οι μικροί επισκέπτες ενημερώθηκαν από το Γεν. Διευθυντή κ. Δαφέρμο για το νερό και τον κύκλο του, όπως και για την παρακολούθηση της ποιότητας αυτού. Οι μαθητές έκαναν ενδιαφέρουσες ερωτήσεις για το πως υδροδοτούνταν το χωριό τους παλιότερα και πως υδροδοτείται τώρα, αλλά και τι γίνεται το νερό μετά τη χρήση του. Επίσης ενημερώθηκαν για την υδατική συνείδηση που πρέπει να έχει ο καθένας από εμάς, καθώς το νερό δεν είναι ανεξάντλητο.

  Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους της Υπηρεσίας. Κατά την περιήγησή τους στο τεχνικό τμήμα οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να δουν υποβρύχιο σύστημα άντλησης νερού, από τη μηχανικό, ενώ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τρόπο που παρακολουθείται μια δεξαμενή από απόσταση μέσω του συστήματος τηλεειδοποίησης.

  DSCN0165

  DSCN0113


 • © Δ.Ε.Υ.Α. All Rights Reserved Πολιτική Απορρήτου Όροι Χρήσης

  Designed and Developed by Longtail Interactive

  Scroll Up