• Ανακοίνωση υδροδότησης 13-01-2017

  Τις τελευταίες μέρες λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών παρατηρήθηκαν μεμονωμένες διακοπές υδροδότησης, οι οποίες οφείλονταν σε παγωμένες διακλαδώσεις ύδρευσης. Διακοπές υδροδότησης λόγω επάρκειας νερού δεν υπήρξαν σε καμία κοινότητα, πέραν ολιγόωρης διακοπής στη ΔΚ Ασβεστοχωρίου τη Δευτέρα 09-01-2017, λόγω εκτεταμένης βλάβης στο πυροσβεστικό δίκτυο του Σεїχ-Σου που επηρέασε την παροχή νερού προς Ασβεστοχώρι από την ΕΥΑΘ.

  Με την αύξηση της θερμοκρασίας που αναμένεται τις επόμενες μέρες θα υπάρξει αυξημένη ζήτηση λόγω διαρροών, η οποία ενδεχομένως να επηρεάσει την πίεση και την ποσότητα νερού στο δίκτυο. Επίσης, θα ξεκινήσει κατά προτεραιότητα η επιδιόρθωση διαρροών σε αγωγούς του δικτύου, οπότε θα πραγματοποιούνται τμηματικές διακοπές υδροδότησης για την αποκατάστασή τους.

  Παρακαλούμε ελέγξτε τα εσωτερικά σας δίκτυα και αποκαταστήστε άμεσα διαρροές σε αυτά. Εσωτερικό δίκτυο νοείται το δίκτυο που βρίσκεται εντός ορίων οικοπέδου και σε συγκροτήματα το δίκτυο μετά τη βάνα της κεντρικής στήλης υδρομετρητών. Τα συνεργεία της ΔΕΥΑ δεν επιμελούνται «ξεπάγωμα» διακλαδώσεων ή υδρομετρητών.

  Για να δηλώσετε σπάσιμο του υδρομετρητή λόγω παγετού επικοινωνήστε με το Τμήμα Καταναλωτών.

  Για να δηλώσετε διαρροή επικοινωνήστε με την Τεχνική Υπηρεσία.

  Τυχόν δυσκολία στην επικοινωνία οφείλεται στο φόρτο τηλεφωνημάτων που η υπηρεσία δέχεται, γι’ αυτό προσπαθήστε ξανά.

  Τα συνεργεία της ΔΕΥΑ εργάζονται όλες αυτές τις ημέρες με μέριμνα την απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου.

  Με τη σωστή συνεργασία όλα τα προβλήματα θα λυθούν.

  Σας ευχαριστούμε.

   


 • © Δ.Ε.Υ.Α. All Rights Reserved Πολιτική Απορρήτου Όροι Χρήσης

  Designed and Developed by Longtail Interactive

  Scroll Up